В: Къде се провежда играта?

О: Играта се провежда в град София. Можете да поръчате билет от други градове, но в деня на играта трябва да сте в София.

В: Колко време продължава играта?

О: Играта продължава един следобед – максимално 4 часа. За колко време ще я изиграе Вашият отбор, зависи изцяло от Вас. Има все пак един финален срок, след който играта приключва и ако не сте успели да се справите до тогава, бомбата ще избухне.

В: Ще ни засечете ли време?

О: НЕ! Не засичаме време и не правим класации. За нас е от изключителна важност хората да почувстват духа на играта и да се вживеят в ролята си, което не може да се случи, ако бързат да „стигнат първи“. Финалният срок е така изчислен, че да е напълно възможно да бъде достигнат след спокойна и ненапрегната игра. Отпуснете се и се насладете на изживяването да сте тайни агенти!

В: Как се придвижваме?

О: Можете да използвате краката си, но има маршрути, които изискват използването на градски транспорт. Местата са съобразени с линиите на транспорта и няма да се наложи да ходите някъде, от където не можете да се приберете. Препоръчваме използването на еднодневна карта.

В: Може ли все пак с кола?

О: Не! Искаме нашите играчи да излязат навън, да се смесят с тълпата, да допринесат за чистия въздух над града и да не се притесняват за проблеми с паркирането. Вживейте се в ролята на агент, а не в ролята на таксиметров шофьор!

В: Как получаваме задачите си?

О: Повечето задачи ще ви бъдат дадени предварително. Така ще можете предварително да определите най-подходящия възможен маршрут за вас.

В: Как комуникираме с организаторите?

О: Ще имате възможност за директен чат при нужда от помощ или неясноти.